Loading Events

« All Events

Förfest Tyrolens Progg- & Visfest: Vånna Inget m.fl.

August 16 @ 21:00

(Entré 150 kr. Fler artister samt biljettsläpp inom kort. Klart redan nu är att hen som köper biljett till såväl förfest som festival kommer erhålla bra rabatt!)

Visst är det underbart att Progg-& Visfestivalen på Tyrolen i Blädinge nu blivit en tradition (mer info: https://www.facebook.com/events/569876996855905/).

Och likt tidigare år utlovas en förfest hos oss på Kafé de luxe med härliga konserter!

kl. 23.30: Vi passar på att blanda in lite punk från våra återkommande favoriter Vånna Inget! Den lokala förmågan Karolina Engdahl är sångerskan som växt sig ur Växjö och fram till fronten av punkscenen. I flera år har bandet Vånna Inget turnerat i såväl Japan, Sverige och USA. Vånna Inget återvänder nu äntligen till oss med albumet ”Utopi” och det med intentionen att sätta vartenda hjärta som råkar komma i dess väg i brand.

Att undgå Vånna Ingets pulserande vemodspunk kommer inte bara bli en utmaning, utan en smärre omöjlighet. Karolina sjunger som vanligt med en imaginär kniv mot strupen och med bröstkorgen uppfläkt för allmän beskådan, med sylvassa texter som skär djupt in i själen.

Passa på att nedan själva både se och höra er fram i deras nya album. Ni lär inte ångra er!

Välkomna!

Details

Date:
August 16
Time:
21:00
Website:
https://www.facebook.com/events/2229785313782635

Venue

Kafé de luxe
Sandgärdsgatan 17-19
Växjö, 352 30 SE
+ Google Map