Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Java Skull + President Fetch

30 August, 2019 @ 23:00 - 31 August, 2019 @ 03:00

Java Skull (dk)

Som en føniks ud af asken opsteg duoen Java Skull fra resterne af garagepunkens hedengangne legendariske band The Untamed.

Java Skull trækker dig ind i et røgfyldt lokale, hvor en svunden tids forkærlighed for langsomme blues riff og rå nerve altid vil være tilstedeværende. Bandet består af henholdsvis Mark Burer og Jakob Øllgaard, som kan deres garagerock til fingerspidserne, hvilket er tydeligt at høre på enhver skæring der falder fra bandet.
Cool as a motherf***** vræler og hvisker forsanger Mark om bedrageriske kvinder, selvbedrageri og forfald, alt imens kantslags groove fra trommeslager Alioscha underbygger stemningen i bandets svingende burleske trash-blues.

Med inspirationskilder, som bl.a.Tom Waits og The Cramps, griber bandet fat i gamle dyder om simpel og effektiv sangskrivning, nerve frem for perfektionisme og mest af alt –
No bullshit, just music.

https://gearboxagency.bandcamp.com/album/java-skull

President Fetch (dk)

Få bands på den danske musikscene når så langt, som til at have eksisteret i over et kvart århundrede. Men President Fetch har holdt godt fast, og har gennem de senere år konsolideret deres fremtrædende plads på undergrundsscenen.

Ikke mindst live har præsidenterne et solidt renommé, og har man oplevet bandet vælte en scene bare en gang, så er man ikke i tvivl om deres power, rutine og potentiale.

Gennem de 30 år er det blevet til nu fem album, nogle singler samt optræden på en lang række compilation album. Sidste reelle album var Stamina, der så dagens lys i 2012. albummet var en kraftig understregning af, at President Fetch for alvor havde fundet formlen hvad angår et miks af punk og rock’n’roll.

Og nyeste udgivelse, Leatherdaddy, er ingen undtagelse. Albummet er 100 % energisk, vel-sleben punk’n’roll, der viser, at bandet er i bedre form end nogensinde!

https://presidentfetch.bandcamp.com/

FREDAG D. 30 AUGUST KL. 23:00 // FREE ENTRY

LYGTENS KRO
Lygten 29 // 2400 KØBENHAVN NV
www.lygtens-kro.dk
Lygtens Kro

Details

Start:
30 August, 2019 @ 23:00
End:
31 August, 2019 @ 03:00
Website:
https://www.facebook.com/events/390053901718524

Venue

Lygtens Kro
Lygten 29
Copenhagen, 2400 DK
+ Google Map