Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Magtens Korridorer DK + Babian SE | The Tivoli

27 December, 2019 @ 20:00 - 23:00

Magtens Korridorer (DK) – ett rockäventyr
År 2005 publicerade Magtens Korridorer albumet “Friværdi”, och sedan började det som skulle bli ett rockäventyr. Med enorma framgångar erövrade de fem herrarna folkets hjärtan med en rad låtar som tog över vardagen och gjorde den till en fest. Kritikerna använde ord som “Magtdemonstration” och “Dansk Rocks Nye Magthavere”. Sedan har ytterligare fyra album och en uppsamlingsutgåva med de största hitsen levererats.

Bandet har turnerat intensivt genom åren och är nu extremt etablerade på den danska livescenen. De har besökt danska klubbar och festivaler många gånger och med en allt större och större publik. Kanske för att konserterna alltid mynnar ut i en stor fest med ett band som tar hand om publiken och ger publiken en paus från vardagen.

Support: BABIAN (SE)
Babian är ett svenskspråkigt rockband med fyra kritikerhyllade skivor i bagaget och mängder av spelningar på sitt samvete. Bandet har blivit omtalade som ett av Sveriges bästa liveband, nominerats till P3 guld för skivan ”fullproppad, listtoppad, livrädd och uppstoppad, spelats flitigt i såväl radio som TV och dessutom komponerat vinjettmusiken till SVT’s program ”Sommarlov”.
Babian har spelat på de flesta klubbscener och festivaler i Sverige och dessutom turnerat i Norge, Finland och Tyskland samt uppträtt på Roskildefestivalen.

————————

Insläpp ätande på Gräddhyllan 18:30
Dörrar 19:00
På scen 20:00

Skal du med færgen? Køb din landgangsbillet sammen med din koncertbillet og spar 50%. Billetten gælder tur/retur på enhver ForSea overfart på koncertdagen. OBS: Denne billet SKAL medbringes printet.

Pas godt på din billet, den gælder både ud og hjem. Billetten SKAL printes. Fremvises ved ombordstigning. OBS: Kun gyldig ved fremvisning af koncertbillet.

Konserten är en del av det dansk-svenska konsertsamarbetet mellan Kulturværftet och The Tivoli och stöttas av Puls.

Details

Date:
27 December, 2019
Time:
20:00 - 23:00
Website:
https://secure.tickster.com/feuurmxk1n7lhy2

Venue

The Tivoli
Köpenhamnskajen 1
Helsingborg, 252 21 SE
+ Google Map