Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Midnight Mines / Hjelle & Ormarna / Bitchwaves / Stale Mates

7 June, 2019 @ 20:00 - 8 June, 2019 @ 01:00

Dags för Is it Art or Arse? It’s Veberdödsmannen!’s säsongsavslutning!

För att avsluta vårens bokningar och ta sommarlov slår vi till med nästan-festival på Mässingshornet (såklart!). Blir inte mindre än förhoppningsvis 4,5 band på en kväll!

MIDNIGHT MINES (UK): Brittiska duo med medlemmar från avsomnade fantastiska Black Time. Vad det låter som? Total nedmontering av rock’n’roll och garanterat en upplevelse som säkert kommer att dela publiken i agnar och vete. Vi är oerhört glada att ha dem här då deras liveframträdanden är sällsynta!

KALLE HYGIEN: har tyvärr tvingats ställa in och ersätts av HJELLE & ORMARNA som inte behöver någon närmare presentation.

BITCHWAVES: kvällens tredje duo, nu trashig garagerock från Malmö som för tankarna till band som Thee Headcoatees. Också nyligen släppt sin debut-7”.

STALE MATES: ur askorna av Dipper reser sig Stale Mates och då vet en vad en får; minst sagt högkvalitativ rockmusik! Har debutkassett på gång.

Förutom detta så blir det – om vädret tillåter – även underhållning på uteserveringen som uppvärmning. Blir musik perfekt att dricka bir och snacka skit med sina vänner till.

VÄLKOMNA!

PS. Samma som vanligt, om vi ska kunna fortsätta med att dra hit diverse tvivelaktiga akter så behöver vi att det läggs pengar (cash eller swish) till banden. 100:- rekommenderas. Tack på förhand!

Details

Start:
7 June, 2019 @ 20:00
End:
8 June, 2019 @ 01:00

Venue

Mässingshornet Kirseberg
kirsebergatan32
Malmö, 212 20 SE
+ Google Map