Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tyrolen Rockin Jamboree Wednesday

3 July, 2019 @ 17:00 - 23:59

OBS! Olles + Jamboree + VM-kväll på Tyrolen!

Tyrolen Rockin Jamboree återkommer i ny skepnad. Istället för en helg med rock’n’roll blir det i år en härlig onsdagskväll med underbar musik & dans som får oss att färdas bakåt i tiden. Mängder av gammal god rock’n’roll, rhythm and blues, country, swingdans samt aktiviteter utlovas.
På grund av att svenska landslaget visar storform och tagit sig hela vägen till semifinal i VM så firar vi på Tyrolen denna onsdag!

Kvällens tider blir som följer:
Kl 17 Tyrolen öppnar
Kl 18 Lindy Hop nybörjarkurs på Rotundan
Kl 18.30-20.30 Ballroom Band spelar till dans på Rotundan
Kl 18.30 Carrie Nation and the Speakeasy på Joddelero
Kl 20.30 Honeyboy Slim & the Bad Habits på Joddelero
Kl 21.00 Fotboll: Sverige-Holland på storbild på Rotundan
Kl 00 Tyrolen stänger

Honeyboy Slim & the Bad Habits
Ett av Tyrolens husband och Smålands främsta Rhythm’n’Blues orkester kommer åter till parken. Ingen kan stå stilla när detta band bjuder på konsert. Vänta er fullt ös från början till slut!
På scen ca kl 20.30 på Joddelero.

Olles onsdag med dans till storband! Ett lokalt swingband bjuder på 40-talsswing av bästa sort så att alla dansare kan svänga loss på stora dansbanan kl 18.30-20.30.

Carrie Nation and the Speakeasy! Punkig Bluegrass från Kansas är det sällan man får chansen att se i Småland men nu har ni chansen att se detta band kl 18.30 på Joddelero.

Onsdagarna i juli bjuder vi på härliga specialkvällar efter “Olles onsdagar”. Vid köp av biljett till semesteronsdagarna så ingår även Olles onsdag samma kväll i biljettpriset. Det är självklart fortfarande möjligt att gå på Olles onsdag kl 17-20.30 till en billig peng för de som inte vill stanna hela kvällen.

Hela denna sagoliga kväll kostar så lite som 20 kr och erbjuder tre konserter, bilträff och nagelbitande VM-drabbning mellan Sverige-Nederländerna.

Som vanligt serverar vi finfin mat & goda drycker. Skjutbana, bollkastning, Lyckohjul, Marknad, Dj:s, Lindy Hop Danskurs kl 18 och andra härliga grejor.

Hjärtligt välkomna!
/Tyrolens Vänner

Details

Date:
3 July, 2019
Time:
17:00 - 23:59

Venue

Tyrolen i Blädinge
TYROLEN BLÄDINGE
Alvesta, 342 91 SE
+ Google Map