Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

◆Vånna Inget ◆ Telos Vision ◆ Lisa Wanloo ◆

24 May, 2019 @ 20:00 - 25 May, 2019 @ 02:00

Up The Punx presenterar stolt: VÅNNA INGET + TELOS VISION + TBA

Vånna Inget (MALMÖ)
Dessa Malmöbaserade punkare har stått i fronten av scenen i flera år och trots sitt flitiga turnerande i såväl Sverige som USA och Japan har ny musik från det hyllade bandet lyst med sin frånvaro. Men nu är äntligen väntan över, redan i vår är de tillbaka med den nya plattan ”Utopi”.

Det nya albumet visar ett mer eftertänksamt Vånna Inget än tidigare, men den som tror att bandets patenterade och oefterhärmliga nerv och intensitet har gått förlorat har misstagit sig grovt. Karolina Engdahl sjunger som vanligt med en imaginär kniv mot strupen och med bröstkorgen uppfläkt för allmän beskådan, med sylvassa texter som skär djupt in i själen. Det taggtrådsstängsel som alltid tycks omge Tommy Tifts gitarrfigurer är vassare än någonsin tidigare. Vi är otroligt peppade på att de äntligen snart står på Göteborgsk mark igen.

Lyssna här: https://open.spotify.com/artist/2tTog0elDQJuJg66zHtwN4?si=xBF9E3E9SOyQbbxLAObEFw

Telos Vision (GBG)
Telos Vision föddes augusti 2017 i det gula huset längst upp på Tättingegatan som kallas Welfare Sounds. Efter fyra singlar är Telos Vision nu aktuella med debutskivan A Glimpse Of Paradise som släpptes på just Welfare Sounds. Teodor Boogh som skriver musiken hyllar på skivan kärleken, meningslösheten, oändligheten och en rad andra allmänmänskliga tillstånd och känslor. Den senaste singeln Remedy spelades i P3 och plockades upp av DN Kultur som menade att den var ett av de bästa släppen från vecka 14.

Lyssna här:

Lisa Wanloo (Gbg)
Lisa dök upp på den svenska musikscenen för första gången i början av 2017. Med ett utmärkande och ärligt uttryck som sällan syns hos debutanter har hon gått från klarhet till klarhet. Född och uppvuxen på Hönö i Göteborgs skärgård speglar Lisas musik landskapets råa skönhet och vågornas brytningar. Med influenser hämtade från klassisk americana och folkmusik är hennes singer- songwriterframträdande en intim upplevelse som bygger på välskrivna och starka låtar.

Lyssna här: https://open.spotify.com/artist/4hxlE5YsAXXBhVfkrytLwA

DJ: Emma (Klubb 8) & Sandra (Klubb High Time)
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
PRIS: 150kr (Biljetter släpps inom kort)
PLATS: Avslöjas inom kort
DÖRRAR: 20:00
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
I samarbete med Amplified Medborgarskolan och din lokala punkscen.

Details

Start:
24 May, 2019 @ 20:00
End:
25 May, 2019 @ 02:00
Website:
https://billetto.se/e/vanna-inget-support-biljetter-354333