Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Anna Öberg / The Guilt / Unsynced

20 September, 2019 @ 21:00 - 21 September, 2019 @ 03:00

BARA MEDLEMMAR
bli på: www.truckstopalaska.se
150 kr ENTRÉ
ENDAST CASH

Vafan har jag gjort? Som att inte dyka upp på cavakalas i Gula villan. Som att sluta sitt dagjobb. Som att ragga upp och gifta sig med sin tonårsidol. Som att ringa Dr Jürgen för en kraschkurs i tyska. Som att bara skrika ut: Mitt namn är Anna Öberg, jag är syntoholist! Öbergskan talar om var fan skåpet ska stå och det är svart! Takten är enligt väl intrampad mall. Elektroniken är fan inte ny. Dags att kamma snedbena och dra på korpuniformen. Lastkraftwagen Alaska öppnar sin varmaste famn för en publik som inte drar sig för att studsa som studsbollar till ohämmad syntpop. Kanske premiär för nya rösten Mossbergskan? Kanske kommer Charlie Storm inlindad i sin favoritflagga? Kanske kommer Gasleben att le mot just dig? Kanske överlever du? Det vet du inte, om du inte kommer.
Skulden är helt din egen. Det är inte du, det är jag, eller tvärtom? It’s not me, it’s you! Det är ditt fel att jag nu måste öka tempot och börja skrika åt dig! Nu ska vi dansa revolutionen och sen dööööö! Syntpunk som andas lika mycket -79 som -97. Whale med eld i röven och en sångerska som kan sjunga. Nu får du lov att sätta läderslipsen i pannan och riva upp skjortbröstet till naveln. I kväll får du kanske reda på varför vi inte hört något om ny platta sedan 2017. Ropa in metalpolaren från baren och se honom smälta. ”Jag kunde aldrig drömma om att det var såhär!”

ANNA ÖBERG
Anna Öberg har precis släppt fullisen Vafan har jag gjort? på Xenophone International och har dessutom låtit bandet växa något sedan sist. Hon bor i Göteborg och sjunger på skånska (källa: https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_ltLWGezJMshMAq8Z47hBLrySWnlk7REAw). Hon har ett förflutet från Ladomir och gjorde solodebut 2017 med albumet Härsknar. Ren, rak synt med tillhörande sång. Göteborgssyntens tyngsta line-up av referenser garanterar den äkta känslan.
https://annaberg.bandcamp.com

THE GUILT
The Guilt bor i Malmö och sjunger på engelska (källa: https://www.youtube.com/user/TheGuiltSwe). De släppte sitt glittrande debutalbum i maj 2017 och satte elektropunken på dagordningen. Synth eller heavy, vem bryr sig!? Tobias (instrument) och Emma (sång) utmanar gränserna för traditionella genrer och levererar svettfest med sin elektronik med skrik. Det är ilsken gitarr, förlösande synthslingor och pumpande bastrumma. Just nu jobbar malmö duon på nytt material, nya maskiner, nya moves, för att flytta rövar och hissa ögonbryn.
http://www.theguilt.se
https://theguiltswe.bandcamp.com

UNSYNCED
Maskiner, manicker, apparater, instrument, strängar och stämband.
Inga datorer. Datorer stjäl din själ.
Unsynced är en ostoppbar elektrisk maskin som med organiska känselspröt smyger sig på och stannar kvar likt finsk klamydia. Under sina ynka två år på planeten har de utan pardon släppt hela 11 album, men ett liveframträndande är något av en raritet.
Utan mellanting är det finstämt och fulstämnt, groovigt och taktfast med en touch av sinnessjukdom. Eller som Unsynced själva uttrycker det: Fri elektronisk musik för massorna!
https://unsynced.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/unsyncedsessions/

Details

Start:
20 September, 2019 @ 21:00
End:
21 September, 2019 @ 03:00
Website:
https://www.facebook.com/events/2110448009055444

Venue

Truckstop Alaska
Gothenburg, SE + Google Map