Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Gutter City 2019

20 September, 2019 @ 19:00 - 21 September, 2019 @ 01:30

Kære Gutterinder, Gutter og andet Gutterfolk,

Sidst i september forlader Gutter ånden endnu engang de trygge rammer i det højtelskede Masnedø Fort og svæver for en stund ud i verden, for at give alle tørstende garagerockere et skud Gutter-ånd (og en fernet).

Vi rykker nemlig til Roskilde, hvor spillestedet Gimle – mod al forventning – gerne vil have os igen, og derfor danner rammen om endagsfestivalen Gutter City 2019!

Da Gutter City, som den kvikke gæst vil have regnet ud, er en byfestival, er der ikke mulighed for overnatning i Roskilde (medmindre din vens fætters ekskærestes datter tilfældigvis bor i byen. Eller du lejer en AirBnB), men kast dig ej ud over bekymringens rand af den grund! – Vi sørger selvfølgelig for bustransport til og fra København. Derudover ligger Gimle i gåafstand til Roskilde st., hvorfra der kører tog både mod Fyn og KBH cirka 30 min. efter at musikken stopper.

Døre: Kl. 19.00
Billetpris: 275 DKK. Tilkøb af bus – 100 DKK. Skriv dig på venteliste her: info@gutter-island.dk

Om bustransport: Afgang kl. 19.00 fra DGI (Ingerslevsgade) til Gimle. Retur fra Gimle til DGI (Ingerslevsgade) 01.30. Dette er AFGANGSTIDSPUNKTER – vær gerne ved bussen 10 minutter før afgang.
____________________________________________________________

LINEUP:

– POWERSOLO
Internationalt anerkendt rock med den utrættelige toreador Kim Kix i front. Bandet har henrykket og forfærdet anmeldere, og taget fat i kraven på deres fans, og smurt dem ind i deres blod, sved og tårer gennem 22 år. Sammen med guitarist André Peasoup og trommeslager Mike Sullivan har Kim Kix spillet koncerter i Storbritannien, EU og Nordafrika. Og nu gæster denne fuldblods vædeløbshest af et rock´n´roll band så Gutter City!

– The Bitchwaves
The Bitchwaves er både et fænomen og en trash´n´roll duo! Disse flagermusepiger fra Trashylvanien skaber hurtig, enkel treakkords garagerock. De to “battylicious bitches” spiller primitiv og punket garagerock, hvor duoens ene halvdel, Baterella, banker løs på trommerne, og Bitchlips Lovelylocks brøler til skramlende guitar.

– The Lizards
Powertrio fra Barselona, der må være kravlet op af den same sump som Mötorhead, Joan Jett og The Misfits. Bandet mixer punk og hard rock, og skaber punk´n´roll som da far var dreng – en spillestil der har sørget for, at denne no-bullshit trio både har åbnet for Nashville Pussy og spillet med de danske Nelson Can.

– The New Madness
Med deres svingende, 60´er inspirerede garagerock danner The New Madness bro mellem garagerocken og den klassiske rock. Det er ungdommelig fandenivoldskhed, værtshustumult, go-go dans og musikere der uironisk går med sorte solbriller indendørs, hældt på flaske.

– Skinny Violet
En ung garagerock duo fra København. Deres intentionelt smadrede sound er domineret af tunge guitarriffs og buldrende trommerytmer, der bølger frem og tilbage mellem den energiske frontkvinde og den hårdtslående trommeslager. Duoen er kendt for liveshows der eksploderer i ansigtet på dig og hamrer derud af med omtrent 200 km/t. Forvent intens atmosfære, når Skinny Violet indtager scenen.

Details

Start:
20 September, 2019 @ 19:00
End:
21 September, 2019 @ 01:30
Website:
https://gimle.dk/program/gutter-city-2019

Venue

Gimle
Helligkorsvej 2
Roskilde, 4000 DK
+ Google Map