The Men – Pack Up Your Memories CD-S

The Men – Pack Up Your Memories CD-S

[CD-S]

Från tredje albumet “Four Good Men And True” och ges ut av Heptown Records i februari 2010. Liksom andra albumet är det producerat av Christoffer Lundquist och man har valt att göra en studio-platta med fler pålägg som ex harpsichord, klockspel, hammond, vibraphone, pianet, basmunspel, akustiska gitarrer mm.

Först ut nu i november kommer den tunga singeln “Pack Up Your Memories” tillsammans med en retrodoftande video filmad och klippt av fotografen Nils Bergendal och ljussatt av Martin Berglund. Man smög sig helt enkelt in på anrika Kulturen i Lund en sommarnatt, ställde upp podier och strålkastare och passade på att filma tre musikvideor!

TRACKLIST:

1. Pack Up Youre Memories

via The Men – Pack Up Your Memories CD-S

Leave a Reply