Punken frodas i Lund med 1000 PUNKS på Mejeriet

Fredagen den 1 oktober är det åter dags för 1000 PUNKS på Mejeriet i Lund

1000 PUNKS III
1 oktober kl 21-02
Mejeriet i Lund
Stora Södergatan 64

18år
80kr

LOCATORS(Köpenhamn) består av medlemmar från danska band som har turnérat över nästan hela världen; Nekromantix och Gorilla Angreb mfl.

Locators spelar avskalad, melodisk back-to-basics punkrock som kommer att tilltala alla från den unge skatearen till punkrockaren och garagerockaren , som älskar ljudet av tidiga punkband som Ramones, Deadboys och The Stooges.

Även de släppte tidigare i år en fantastisk debut under etiketten HepTown Records.
http://www.myspace.com/locators

NOBELKOMMITTÉN släppte tidigare under året, “Innan Livet Exploderar” på HepTown Records. En otroligt stark debut med 12 spår och 12 hits som levereras med ett friskt retro sound fött i tidigt 80-tal. Rent, rakt, ärligt och direkt från och till hjärtat. Det är Punkrock av bästa sort men med en twist och med det där lilla extra som gör att alla oavsett ålder och längd kan ta musiken till sig.

Tro nu inte att attityden eller den gamla gnistan inte ska finnas där, bredbent och troget traditionen bevisar Nobelkommittén att de är på riktigt.
www.myspace.com/nobelkommitten

HEADLINES
I början av 2007, efter 2 singlar och som förband till bl.a. Street Dogs och Kings of Nuthin, släppte Headlines sin fullängdsdebut “Plug n’ Play”. Producerad av den legendariska punkrockaren Stry Terrarie från Ebba Grön & Kriminella Gitarrer etc. Skivan e släppt på tyska Radio Rebel Records. Efter släppet åkte Headlines på en fantastisk resa genom Skandinavien med brittiska The Levellers. Förra året släppte de albumet “Making love to the city” på Bad Dog Records och har spelat i Tyskland en hel del både innan och efter den releasen.
www.myspace.com/theheadlines

DJ
Kvällens plattvändare behöver ingen närmare presentation…DJ: HENNING även trummis i vårat älskade SKA band Bustups.

1000 PUNKS
Det hela började i våras med att Lundapunkbandet Fubbix hörde av sig till HepTown med en förfrågan om det gick att få spela på Mejeriet. Hur diskussionen gick är det ingen som riktigt minns men det hela mynnade ut i ett uppdrag:

Skaffa en Facebook grupp med >1000 medlemmar så startar vi en klubb istället. Sagt och gjort, gruppen drogs igång och mindre än en vecka senare passerade den 1000 pers. http://www.facebook.com/group.php?gid=278044511550

Leave a Reply