Review in danish GAFFA

Cherry Overdrive – Go Prime Time, Honey!

CD/LP udkom mandag d. 04-10-2010 på HepTown Records

Erik Barkman
GAFFAs anmeldelse:

4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner 4 stjerner
Dansk garagerocks smukkeste stemme hylder ånden fra Haight-AshburyI 2007 spillede Cherry Overdrive hårdt og kontant ud med debuten Clear Light! Siden har det københavnske pigeband blandet kortene, og på Go Prime Time, Honey! er der kommet langt flere farver i beautyboxen. I stedet for den fræsende garagerock, der dominerede debuten, er det nu inspirationen fra slut-tressernes San Francisco – f.eks. Jefferson Airplane og Big Brother & the Holding Company – der har taget teten. Udviklingen i retning af stemningsfuld, blueset tresser-rock gavner især frontkvinde Lene Kjær Hvillum, der lyder som en stjerne i svøb på Go Prime Time, Honey! Hvillums dybe, hæse vokal er både kælen og kontant, lige dele Grace Slick og Annisette, og højdepunkter som den fængende 1500 Miles og underspillet intense Lay You Down tilhører ubetinget hende. Cherry Overdrives væsentligste udfordring ligger i sangskrivningen. Go Prime Time, Honey! efterlader ikke så mange spor i hukommelsen som den burde, bandets og især Hvillums åbenlyse kvaliteter taget i betragtning. 

Check on GAFFA DR site

Leave a Reply