ThisIsAttitude.Blogspot about Cremators

Thisisattitude.blogspot
söndagen den 14:e november 2010

The Cremators – The Cremators (Heptown records)

Nu ska jag recensera lite Psychobilly hur det nu ska gå. Jag har inga direkt mallar att gå efter eller ens kunnigheten att göra några speciella jämförelser. Enbart för att jag väldigt sparsamt lyssnat på band i just denna genre. Förmodligen för att jag stött på en hel del dynga. Dock måste jag säga att The cremators är bra, väldigt bra. Detta är Motorhead goes psycho sångmässigt, det är catchy och välspelat. 6 låtar är en utmärkt dos och det blir liksom inget överflöd eller någon meningslös utfyllnad. Bara pang på! Jag har dock inte fått någon nytändning när det gäller vidare utforskning av psychobillyn. Slutpläderingen blir köp, ni kommer inte bli besvikna. Dessa gossar kan sin sak.

Upplagd av J-sson kl. 05:18

Leave a Reply