1000 Punks 1 April – Mejeriet, Lund

Dags för punkklubben 1000 Punks på Mejeriet, Lund att köra igång igen. En nyhet är att 13 års gränsen är tillbaka på allmän begäran.

När: Fredag 1 april, 2011
Tid: 20.00 – 01.00
Var: Mejeriet, Lund
…Inträde: 80kr
Ålder: 13 år
Bar: För de som är över 18

Banden som spelar är:
Snutjävel
Beyond Pink
The Negatives

+ ett band som tillkommer.

SNUTJÄVEL
(Falköping)

http://www.myspace.com/snutjavel
http://www.snutjavel.com/

Sedan starten 2004 har Snutjävel släppt fem vinyl 7”, CD-singeln Punksvin med bla medlemmar från Teddybears, Asta kask och Sator, DVD:n Falköping Hardcore medverkat på flera samlingsskivor, uppmärksammats i p3 och tv4 samt gjort många bejublade livespelningar.

Musiken står med båda fötterna stadigt i det svenska 80-talets punk/HC-scen. Även ifall Snutjävel idag kanske låter mer omväxlande än någonsin.

BEYOND PINK
(Malmö)

http://www.myspace.com/beyondpink

Tjejerna säger till bloggen ”Turist i Tillvaron”:
Vad händer 2011?
Planen är : 1. Att repa. Vi har var varit lite dåliga på detta på sistone då somliga av oss jobbat som fan och direkt när vi inte har någon inbokad spelning så slackar vi ur. 2. Att spela in en ny 7″. Vi har gjort tre nya låtar men måste knåda ihop en till innan det är tänkt att vi ska spela in i mars. Vår kära ljudkille Matte P på hemgården envisas med att få en bebis just i den svängen så om det blir någon skiva inspelad eller inte återstår att se. Om det inte blir det så vill vår label istället ge ut en cd med vårt samlade material och lite videoklipp osv, eftersom vi inte släppt några cd’s alls. Det kan kanske vara livat. 3. Turnera skiten ur Europa i juli. Vi ska bland annat spela på fluff fest. Vi kan knappt bärga oss!

THE NEGATIVES
(Landskrona)

http://www.myspace.com/thenegativesswe

Recension av deras senaste platta ”At the end of the Rope” i nättiddningen Skrutt:
Så har en av mina favoritpunkgrupper i Sverige gjort en ny skiva igen.14 starka låtar i sann streetpunkanda och att inget bolag i Sverige har fått upp ögonen för dem tycker jag är väldigt konstigt. Jag kan tänka mig om Clash hade kommit fram idag så hade de låtit på detta vis….Ni förstår alltså…melodier och tuff punkrock har aldrig varit fel och det har Negatives verkligen förstått.

Leave a Reply