New Single By Lady Luck Combo

Be-Bop-A-LuLu är en singel från det kommande rykande debutalbumet “Waiting For A Train” med Lady Luck Combo. Albumet släpps 17 maj på Heptown Records.

Med rötterna i Rockabilly och rock´n´roll så rör de sig även mellan andra närbesläktade genrer och skapar något helt eget!! Skivans första låt ”Peggy Lee” är inget annat än en knockout i ett rasande tempo!

Lady Luck Combo bildades 2009 och är baserade i Helsingborg/Malmö. En Trio med klassisk sättning, Gitarr, Kontrabas och Trummor, som siktar högt med sitt distinkta och aggressiva sound! Med över 130 gigs på sitt cv så har de redan gjort intryck på den skandinaviska rockabillyscenen. För att nämna några gig: South Island Rumble (DK), Debaser, Helsingborgsfestivalen, Västerås High School Hop, Barnyard Rumble (DK), The Tivoli m.fl.

Lady Luck Combo är: Martin Blad – Sång/Gitarr, Marcus Närvik – Bas, Per Bökberg – Trummor

www.ladyluckcombo.se
www.facebook.com/LadyLuckCombo

Leave a Reply