Duon Råhypnos bjuder på vemodig indierock på TV4

Fredrik Strage har fina ord om Råhynpos och tipsar om den nya skiva!

Råhypnos är baserade i Göteborg och består av Nadja Virgé och Pablo Rautenberg och bildades 2015. Självbetitlade debut EP:n från 2016 beskrevs av kritiker som mörk indie blandat med modern pop. Första fullängdaren ”Do We Wan’t It?” från 2018 hade ett stort ljudlandskap med distade gitarrer som mötte elektroniska ljudlandskap. Nya skivan ”What is Real?” har en intim och mörk atmosfär, präglad av drömsk sång, akustiska gitarrer, skeva flöjter och synthar och tungt dragspel.

Heart Full ofLonging är en låt om längtan, försoning och trasiga själar. En låt tillägnad alla pappor där ute. En del som vandrat vidare, en del som fått frid och en del som fortfarande försöker.– Nadja