ALIKA – Kråksång – single release 16 dec

Alika tar oss in i dystopisk goth-värld där melankoli råder, där det ärAlika mot världen, Alikamot världsrymden. En låtom kamratskap och framåtanda trots att livet känns övermäktigt.Alika, från Malmö, är svartsynt postpunk framfört med akustiska instrument som ärinpluggade i förstärkare och med en malande tuggande kontrabas, spelad med stråke, somgrund. Du kan säkert få vibbar av både Sister of Mercy och Cortex men detta är eget påriktigt.

 • 2:a singeln innan albumsläpp–nu släpper vi loss hitsen
 • Melankolisk post punk med stark refräng

Smygglyssna här

Relaterade länkar

Ämnen

 • Hobby 
 • Musik 
 • Konst, kultur, underhållning

Kategorier

 • lund 
 • punk 
 • heptown 
 • heptown records 
 • musik 
 • punkrock 
 • hepcat store

Regioner

 • Malmö 
 • Skåne